Kategoriat
Yleinen

Syksyn sato

Perkeleen Temppelin syyskokous järjestettiin avoimena tilaisuutena 6.9. Google Meets palvelun välityksellä. Kävimme läpi menneen kevään ja kesän tapahtumia, mutta kokouksen varsinainen pääpaino oli tulevan talven suunnittelu. Eri vaihtoehtoja punnittiin, kunnes päädyimme yksimieliseen päätökseen järjestää talven teeman mukaista iloittelua.

Vuoden loppupuolella laukaisemme operaation Porcus Christi jonka tavoitteita on lisätä paitsi sekulaaria joulumieltä, myös ajaa rationalismin asemaa lapsenkasvatuksessa. Jalkaudumme karnevalistisella asenteella ihmisten pariin ja tarjoamme kansalle paitsi viihdykettä myös kritiikkiä erinnäisiin uskomusolentoihin. Toiveemme on myös verkostoitua muiden sekulaarien toimijoiden kanssa ja osallistua vaatekeräykseen yhteiskunnan heikoimmassa asemassa oleville. Kaikki tämä työ palkitaan lopulta vuoden synkimmässä juhlassa, satanistisessa juhlayössä ihmisten seurasta nauttien ja kollektiivista rituaalia työstäen.

Operaatio Porcus Christi järjestetään vapaaehtoisvoimin ja olet tervetullut mukaan tekijäksi itsellesi sopivassa muodossa ja määräämälläsi panoksella. Työtä riittää kaikille – somevaikuttajille, käsityöläisille, esiintyjille, organisoijille, koristelijoille, uskontojen tutkijoille ja sähköpostinaputtelijoille laidasta laitaan. Järjestelyihin on mahdollista osallistua anonyymisti.

Talven suurempien juhlallisuuksien lisäksi Perkeleen Temppelin ympärillä organisoidaan erinnäisiä yhteisöllisiä tapahtumia. Perkeleen Temppeli on Suomen Satanistinen Seurakunta ja tavoitteisiimme kuuluu satanistien keskeisen yhteisöllisyyden vaaliminen ja sen edistäminen. Tapahtumat järjestetään avoimina ja inklusiivisina, jotta osallistuminen olisi mahdollisimman matalakynnyksisistä

  • Raamattupiirissä luemme tätä kirjakokoelmaa satanistisen linssin läpi – tutkien sen historiallisuutta ja tarinoiden opetuksia arvoineen. Seuraava raamattupiiri järjestetään 2.10. Klo 18-1930 Perkeleen Temppelin Discord palvelimella ja käsittelemme Exodusta.
  • Erityisessä Saatanapaniikki-illassa tutustumme äänitteiden takaperin käännön jaloon taitoon ja paljastamme salaisia saatanallisia kabbaloita jotka roolipelien kautta käännyttävät lapsesi noituuteen ja rituaali-itsemurhiin. Tarkemmasta päivästä tiedotetaan erikseen.
  • Tulevissa leffailloissa katsomme elokuvia ja keskustelemme niistä mielekkäässä seurassa. Leffaillat järjestetään Perkeleen Temppelin discord palvelimella. Tarkemmasta päivästä tiedotetaan erikseen.

Koronatilanteen huomioiden painotamme tällä hetkellä digitaalisia toimintaympäristöjä yhteisöllisyyden harjoittamiseksi. Jokainen on vapaa osallistumaan tai olla osallistumatta tapahtumiin oman vapaan tahtonsa mukaisesti.

Sikamessias
Harro Koskinen, 1969

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s