Kategoriat
Yleinen

Harhaanjohtajan joulutervehdys 24.12.21.

Kuva

Saatanan lukuisat siunaukset teille ja kaikille pahoille teoillenne, toverini lankeemuksessa! Toivon totisesti, että teistä jokaisella on lämmin kolo turvananne, vatsat mässäilystä ähkynä ja raukea hymynkare kasvoillenne uurtuneena.

Perkeleen Temppeli, sen epäpyhäin seurakunnan epäpyhäin yhteys, on saanut tänä vuonna aikaan yhtä jos toistakin hekumallista. Suurimpana ilosanomana olemme rekisteröityneet aatteelliseksi yhdistykseksi ja sen suomat mahdollisuudet kahmimme ajallaan ahneisiin kouriimme. Tämä langenneiden seurakunta ei kuitenkaan olisi mitään ilman niitä yksilöitä, jotka tämän yhteisön rakentavat. Olen aitiopaikalta saanut seurata kasvavan ja kehittyvän pienryhmän toimintaa; sen kasvukipuja, intohimon paloa ja aitoa toveruutta. Jos kohta elämmekin eriskummallisia aikoja, on tulevaisuutemme sitäkin kirkkaampi.

Koska ajankohtainen etiketti edellyttää lahjojen antamista sallikaa minun: Syntisistä Suurimman, jakaa kanssanne tämä Hornan armolahja ja salattu viisaus: Me olemme vapaita elämään tahtomme mukaista elämää – Solve et Coagula – niin erillämme kuin yhdessäkin. Meidän ei tarvitse odottaa käskyjä ylhäältä tai Kristusta taivaista voidaksemme valita suunnan satanismin tulevaisuudelle – ja vapauttaa tämä monipäinen peto maailmaa riivaamaan. Mikään ei ole meiltä kiellettyä, kaikki kahleet on rikottu ja tabut murskattu. Tulevina vuosina tästä ajasta ikuisuuteen saamme itse muovata suomalaisen satanismin historiaa – enkä olisi koskaan voinut toivoa parempaa seuraa moiselle käännettyjen ristien retkelle!

Jumala on kuollut, mutta Saatana elää ja voi hyvin!

-Henri Hiljander
Perkeleen Temppelin harhaanjohtaja
24.12.21.

”Wanhan vuoden kaskeamista, jotta tuhkista nousisi entistä ehompana! Tulkoon ihan hirvittävä, kiero ja väärä!”

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s