Kategoriat
Yleinen

Pimeyden Ruhtinaan lahjat

Meitä ympäröi sakea pimeys. Näinä vuoden viimeisinä päivinä saamme nauttia vain harvoista auringon säteistä, jotka paksun pilvimuurin läpäisevät. Kuljemme kuin kuoleman varjon laaksossa, mutta mitäpä me yön lapset täällä osaisimme pelätä? Sillä onhan meillä turvamme Pimeyden Ruhtinaassa ja hänen kirkkaassa lahjassaan. Toivomme paremmasta tulevaisuudesta ei kuitenkaan kumpua apokalyptisistä profeetoista tai kuumehoureisista ennustuksista. Temppelin esirippu on revitty kahtia, eikä sen takana istu kuin tuhatvuotisia ukonkäppänöitä toistelemassa dogmejaan mantroina.

Satanismi on todellisuuteen sidottu uskonto. Elämme konkreettisessa maailmassa, ilman kuvitelmia tuonpuoleisista. Jumala on kuollut, eikä Joulupukkikaan tuo meille lahjoja. Kohtalottaret eivät kudo yhtäkään säijettä yhdellekään elämämme hetkistä. Tähtikartastot ja teepurut eivät kerro tulevaisuutta, eikä jäniksenkäpälä tuo onnea. Taikauskossa ihmisestä ei tule hullua hurskaampaa.

Emme kuitenkaan ole ateisteina, rationalisteina ja skeptikkoina vailla toivoa tulevaisuudesta. Juuri tuo ihmisen kyky kehittyneeseen ajatteluun tekee meidät autuaiksi; Tieteellinen metodi on kynttilämme pimeässä. Kielletty hedelmä polttelee vatsanpohjaamme jatkuvasti, se ajaa meidät levottomina selvittämään luonnon mysteerit ympäriltämme. Ja katso! Me olemme tulleet jumalten kaltaisiksi! Me havainnoimme maailmaa, mittaamme, punnitsemme, pohdimme ja kokeilemme – ja jos myyttinen Jumala erotti pimeän yöksi ja valoisan päiväksi, voimme me vastata sähkövalolla ja karkoittaa moisen taikauskon pimeyden. Me olemme valjastaneet luonnonvoimat hallintaamme ja taltuttaneet säkenöivät virtaukset tahtomme alaisiksi. Olemme lianneet kätemme Jumalan kiroamaan maahan ja nostaneet siitä tuhatkertaisen sadon geenimuunneltua viljaa. Me penetroimme taivaankannen neitseellistä immenkalvoa luotaimin, sateliitein ja miehitetyin avaruuslennoin. Irstas katseemme siivilöi yötaivaan helman alle tuhannella kaukoputkella ja kirjaamme ylös sen salatuimmatkin sopukat.

Tämä on Pimeyden Ruhtinaan lahja: Viisauden Liekki. Ottakaamme se riemulla vastaan ja vaalikaamme sitä sammumasta. Asettakaamme tämä raivoisa Hornan tulimyrsky hyvään työhön ja kilvoitelkaamme kirkkaimmasta loistosta! Olkaamme itse tämän vuodenvaihteen kirkkain sähikäinen ja uhmakkain raketti joka raivokkaasti kohoaa muita korkeammalle. Hetken vain elämme, mutta jylisköön taivaat ja peljästyköön yön kauhut tieltämme!

Saatanan ikuinen liekki valaiskoon kulkuasi läpi pimeyden.

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s