Kategoriat
Yleinen

Vuohipäivä 02.02.2022

Vuosikokous järjestetään avoimena tapahtumana Discord -palvelimella.

Hyvää vuohipäivää 02.02.2022!

Perkeleen Temppeli on nyt kaksivuotias ja jatkaa rienaavaa olemassaoloaan maailmassa – yhteisönä ja yhdistyksenä. Olemme ehtineet saavuttamaan paljon ja vallitsevista olosuhteista lannistumatta jatkaneet työtämme kiukkuisella sisukkuudella. Me olemme löytäneet oman nurkkauksemme pilkkaajien pöydästä ja tehneet olomme mukavaksi syntisten seureessa. Kaikessa hiljaisuudessa on tämä hämärän nurkkakunnan ecclecia satanica punonut juoniaan ja vähä vähältä valmistautunut yhä uljaampaan uhmakkuutteen. Me olemme kuin salakavala syöpäkasvain yhteiskunnan halveksitussa suolistossa ja silkka olemassaolomme herättää pelkoa ja inhoa. Mutta odottakaahan vain, pahin on vasta tuloillaan!

Aloitamme nyt kolmannen vuotemme modernin satanismin edustajina. Perkeleen Temppeli ei kuitenkaan tarjoa sinulle lohdullista lakihenkisyyttä tai esipureskeltua dogmaa ohjenuoraksi. Onkin korkea aika pysähtyä hetkeksi pohtimaan satanismin filosofiaa ja syventyä tutkiskelemaan meitä innoittavia aatteita. Älkäämme koskaan samaistuko lampaisiin, jotka yhdessä laiduntavat ja jotka sokeina seuraavat paimentaan – pois se meistä! Olkaamme kuin uteliaat vuohet, jotka etsivät omia polkujaan erämaasta. Etsikäämme samoin tavoin suuntamme tiedon ja viisauden lähteille, kukin oman kykynsä mukaisesti. Haastakaamme itsemme oppimaan ja kehittymään, syventykäämme tutkimukseen ja jalostakaamme omaa osaamistamme. Laske sydämesi Saatanan nahkasiipien suojaan ja käy sotaan sallimusta vastaan!

Perkeleen Temppeli vaalii ja kehittää satanismin elävää kulttuuria ja filosofiaa. Jälleen on koittanut aika tarkastella toimintamme raameja ja suunnitella tulevaa. Oletkin tervetullut vuosikokoukseen 26.02.2022 kello 18 Discord -palvelimella. Osallistumalla voit vaikuttaa.

-Henri Hiljander
Harhaanjohtaja

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s