Saatanan antifasistinen ilmestys

John Bunyan Plate 20 The Christian Fights Apollyon
William Blake, 1824-1827

Uuden vuosituhannen myötä fasistiset liikkeet ja ajatukset ovat saaneet enenemässä määrin jalansijaa yhteiskunnallisessa diskurssissa. Kuka tahansa historiaa tunteva on saanut kauhistua populististen puolueiden kasvavaa suosiota, avoimen rasistisia mielenosoituksia ja jatkuvasti mediassa näkyviä hyökkäyksiä ihmisarvoa vastaan. Sananvapauden suojista suolletaan toistuvasti uusia alatyylisiä provokaatioita – tai lipeväkielistä rasistiretoriikkaa salonkikelpoiseen kieliasuun verhottuna.

Sananvapauteen sisältyy vastuu sanoistaan. Aikamme selkärangattomat sananvapaussoturit kuitenkin jatkuvasti pakenevat juridista vastuutaan, kenties kuvitellen ihmisiä nokkeluudellaan hämäävänsä. Yhteiskunnallisessa dialogissa ei kuitenkaan tule antaa tilaa näille halpamaisille ulisijoille, joiden ainoa pyrkimys on autoritäärisyyden havittelu ja fasismin legitimointi. Idiootillakin on vapaus sanoittaa ajatuksiaan, mutta häpeällistä olisi meidän vain kuunnella toimettomina rasistien öyhötystä. Suuremmasta häpeästä löytävät itsensä median edustajat, jotka antavat näille rasisteille jatkuvaa huomiota – toimien jatkuvasti äänitorvena vihapuheelle.

Satanisteina vastustamme sortoa ja syrjintää, sekä niitä tahoja jotka lisäävät yhteiskunnallista eriarvoisuutta. Paholainen on ikuisen kapinallisen symbolimme taistelussa mielivaltaista autoritäärisyyttä vastaan humanismia ja rationalismia puolustaen. Tämä kirous on vastineemme ihmisarvoa alentavien tahojen retoriikalle. Se on kirjoitettu peittelemättömän halveksunnan vallassa ja lausuttu häpeilemätöntä irstautta harjoittaen. Kirouksemme on uskonnon retoriikalla runoiltu sanataiteellinen vastareaktio ja verbaalinen sylkäisy eriarvoisuutta ajavien tahojen suuntaan. Uusfasistinen vihapuhe ei ansaitse paikkaansa kohteliaassa diskurssissa – sen ainoa palkka olkoon mitä ilkeämielisin pilkka ja katkerimmat kiroukset. Tukehtukaa siis häpeäänne happea tuhlaamasta, me toivomme teille pelkkää pahaa.


Kirouksen oheinen pohjateksti ja äänitiedosto ovat vapaasti käytettävissä muun taiteen luomiseen. Perkeleen Temppeli antaa luvan niiden hyödyntämiseen, muokkaamiseen ja liittämiseen muihin asiayhteyksiin. Pyydämme, että näissä tapauksissa alkuperäislähteille annetaan viittaus.


Voit kuunnella tai ladata kirouksen tästä. Kirousta voi vapaasti samplata muun taiteen luomiseen.

Hyvät veljet ja sisaret ja muut toverit lankeemuksessa! Minä olen vain nöyrin palvelija, enkä uskaltaisi edes suutani avata, ellen sitten itsensä maailman todellisen ruhtinaan suorasta käskystä. Pyydän siis; Kuulkaa minun tuomani viesti Herramme Saatanan tyköä – sillä en minä puhu omalla suullani, vaan lausun suulla suuremmalla – leukaluilla leveimmillä; NÄIN SANOO KIRKKAIN ENSILUOTU + ENSIMMÄINEN LANGENNEIDEN JOUKOSTA + HA-SHATAN ELOHIM + LUCIFER AAMUTÄHTI!

Näin sanoo SUURI SARVIPÄINEN SAATANA! SINULLE HÄN PUHUU;
SINÄ JOKA äänestät rasistisen populistipoliitikon eduskuntaan,
SINULLE joka kaduilla partioit ja natsiterroristia larppaat
SINULLE joka etnonationalismia saarnaat kuin kiimainen kärpänen paskasta humaltuen!
In nomine dei nostri Satanas Luciferi excelsi + HALLELUJA!

TÄSSÄ ON TULEVA TUOMIO JOKAISELLE RASISTILLE KUSIPÄÄLLE!
Totisesti saat niellä pettymyksen karvasta kalkkia ja juoda kiukun kiehuvaa sappea. Sillä sinä olet veren perintöä rakastanut ja sen nimissä verta vuodattanut. Sinun henkesi saa kurkussa kuristua ja loppuun pihistä kunnes katkeaa. Sillä sinä olet kansan henkeä fetisoinut ja narsismiasi sillä tyydyttänyt. Maailman palaessa ympärilläsi olet sinä ryhtynytpolttopulloja viljelemään. Totisesti sinut itsesi polttomerkitään häpeällä ja otsaasi valellaan tuomion sinetti! Epävarmuuden keskellä olet sinä valhetta levittänyt ja petoksella itsesi elättänyt. Totisesti kielesi revitään suustasi irti ja saat tukehtua pirun kyrpään kurkussasi.
HALLUJA! Hilel ben shahar + Ha Shatan Elohim!

Sillä sinä olet alentanut itsesi palvelijaksi! Totisesti saat itsellesi julman Mestarin. Sinua hallitaan ankaruudella ja kuritetaan armottomuudella. Raskas saapas asetetaan kurkullesi, rautaisella valtikalla murretaan hampaasi. Olet janonnut lauman suojaa ja lampaaksi ryhtynyt! Totisesti sinut viedään kerittäväksi, nyljettäväksi ja lahdattavaksi – Veresi valutetaab koirien latkittavaksi, lihasi jaetaan sikojen syötäväksi.

Näin puhuu suuri Sarvipäinen SAATANA, SINÄ JULKISIN JUMALA! NÄIN SANOO TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAS! Minä kohotan vasemman käteni sinua vastaan, sillä sinä olet arvoton kantamaan minun siunaustani. Sinut on punnittu ja köykäiseksi havaittu – sinut, ihmisen arvoa alentaneen joka mudassa luikerrat ja paskaa syöt. Tämä olkoon sinun tuomiosi, tekojesi tähden sinulle saneltu.

KOSKA Sinä olet kieltänyt ihmisyytesi, tullaan sinut ajamaan ihmisten keskuudesta. Sinut karkotetaan kotisi suojasta LAITTOMAKSI PAKOLAISEKSI. Sinua jahdataan kuin saastaista eläintä, vainotaan kuin tunkeilevaa tuholaista. Sinulle viritetään ansalanka, kaivetaan kuoppa ja varataan myrkky! Erakkona saat etsiä suojaa erämaasta, kaikkien kansojen vihaamana, kiroamana ja vainoamana.

Sinä olet katkeava lenkki kehityksen ketjussa, epäkelpo yksilö evoluution armottomassa kisassa. Leukasi painetaan maan tomuun luonnonvalinnan askelmaksi. Sinun nimesi pyyhitään kaikista kirjoista, kaikki tekosi mitätöidään, kaikki saavutuksesi kielletään. Sukuhaarasi haurastuu, lahonneena se katkeaa ja heitetään tuleen. Sinut jätetään perijättä yksin pimeyteen, historian kaukaiseen unohdukseen. Tuomiosi on kuolemalla kuolla ja unohdukseen vaipua. Niin sinä viimein tuhoudut, sinä ja sinun perhekuntasi.

Ylistetty olkoon suuri ja mahtava Saatana! HALLELUJA + AMEN!
Totisesti me sinusta etsimme turvaa, sinua palvomme, sinulle annamme kunnian ja sinulle uhraamme siunaksemme. Hirvittävä on sinun raivosi, julma on sinun kostosi; sen me näemme mieluusti! Tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon sinun tahtosi, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia! IÄNKAIKKISESTI + AMEN!

Ave Satanas! Ave Satanas! Ave Satanas!

The wicked Statesman, or the Traitor to his Country, at the Hour of Death
Tuntematon tekijä, 1772