Kategoriat
Yleinen

Saatanan tunarit

Azazelin Tähti ja teosofian kritiikki

Depiction of the Papacy
Lucas Cranach The Elder, 1545

Hyvä Azazelin Tähden yhteisö

Hiljattain esitin avointa kritiikkiä (SunnuntaiSatanisti) Azazelin Tähden perusperiaatteita ja toimintamalleja kohtaan ja sain myöhemmin lukea harmistuneista reaktioistanne. Sallikaa minun siis nyt lyhyesti ojentaa oliivipuun oksaa rauhan merkkinä – jos kohta satanistina olenkin lähempänä sitä, joka kylvää lustetta. Ymmärrän turhautumisenne kritiikkiä kohdatessa ja väärinymmärrettynä tahona surun tunteenne on validi. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut pahoittaa mieltänne, sillä uskon jokaisen yksilön ansaitsevan lähtökohtaisesti empatiaa, vaikka ideat ja symbolit saavatkin asianmukaista kritiikkiä. Kenties minun olisi pitänyt valita sanani tarkemmin ja muuttaa ulosantiani lempeämmäksi, jotta teillä ei olisi vallan mennyt naama mutruun ja mieli surkuun.

Tarkkaan ottaen koitin artikuloida seuraavaa: Azazelin Tähti on pseudointellektuellien ja kognitiivisesti rajoittuneiden okkulttisfilosofinen vertaistukiryhmä, joka tarjoaa jäsenilleen perättömiä metafyysisiä väitteitä psyykkisiksi apupyöriksi. Yhdessä te kädenlämpöiset mystikot keksitte yhä uusia keinoja vääntää itsenne solmuun ja omia suolistokasujaan tarpeeksi imeskeltyänne jaatte toisillenne oivalluksia astraalitason ihmeistä. Mielen metafyysisen kasvun nimissä mikä tahansa esoteerinen tai okkulttinen innoitus kelpuutetaan; chakroja kiillotetaan, karmaa kerätään ja kosmisen maailmansielun nisää imetään. Kaikki tämä käsitteiden ja kulttuurien mystiikka hämmennetään uus-uskonnoille tyypilliseen järjen ylittävään hengellisyyden sekasotkuun – ja lopulta kaiken takana onkin rakastava Nasaretilaissaatana välittämässä kaikkien uskontojen takaista suurta totuutta ja ihmiskunnan keskeistä harmoniaa. Täysin todellisesta maailmasta irtautuneina hyväilette rukousnauhojanne ja etsitte raamatusta salattuja viestejä hengenheimolaisianne ringissä runkaten.

Totuus on teille korkein hyve ja viisauttakin sanotta arvostavanne – mutta henkenne hedelmät ovat köykäisiä ja kättenne jälki surkeaa; ihmetellessänne sanojen piilomerkityksiä ja pohtiessanne pyhää geometriaa tai sielun alkemiaa oman napanne intensiivisellä tuijotuksella koko muu maailma oikeutetusti ohittaa kahluualtaan syvyisen salatieteenne olankohautuksella. Ennen kuin voitte osoittaa väitteidenne todenperäisyyden, joudutte istumaan lasten pöydässä kristalliparantajien, hopeaveden myyjien, parapsykologien, shamaanien, ufobongareiden ja muiden puoskareiden seurassa. Perättömillä uskomuksillanne ei ole sijaa aikuisten ihmisten keskustellessa tästä maailmasta – tästä ihmeellisestä, maallisesta, tutkittavasta ja hengettömästä maailmasta. Empiirinen tiede on kyennyt kaikkeen siihen, mistä suurimmatkin teosofiset meshuggah-profeettanne voivat vain uneksia: Ruokkimaan nälkäiset, vaatettamaan alastomat ja parantamaan sairaat. Tieteen avulla ihmiskunta on penetroinut taivaankaaren immenkalvon ja aloittanut ulkoavaruuden tutkimisen – ilman astrologien tähtikartastoja!

Heittäytykää siis rukouksienne ja magianne varaan, kieriskelkää nöyrinä henkisen orjuuden ikeen alla. Kehtaatte kutsua itseänne satanisteiksi, lampaat susien vaatteissa, mutta on selvää ettei meissä vaikuta sama henki. Minua riivaa tämän maailman ruhtinas – konkreettisten tekojen, empiirisen tieteen, rationalismin ja skeptisyyden Saatana. Valontuoja ja kirkas aamutähti, jonka valossa toimintanne ja filosofianne paljastuu impotentiksi sanahelinäksi on se uskon vihollinen, joka ajaa minua aina kohdistamaan kriittisen säilän sinne, missä järki jättää tilaa hengellisyydelle. Muinainen käärme tarjosi ihmiskunnalle tietoa ja kyvyn tulla jumalten kaltaisiksi, mutta te olette tyytyneet syömään soraa puun juurella, kuvitellen siitä piilojumalanpalvonnasta hurskaiksi tulevanne.

Voimme käydä dialogia maailman todellisuudesta heti, kun voitte osoittaa harhaisten väittämienne pitävän paikkansa – mutta aloittakaa ensin osoittamalla niiden olevan edes mahdollisia. Azazelin Tähden filosofiaan ja sen yhteisön aivoitusten äärelle eksynen, jos paikallinen liikennemerkkien kanssa riitelevä kylähullu jättää palaamatta viimeisimmältä liimanhaistelu-astraalimatkaltaan enkä häneltä saa enää uutisia metafyysisestä mielikuvitusmaailmastanne.

Hail Satan!

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s