Helvetin Kuriiri

Cossacks of Saporog Are Drafting a Manifesto
Reply of the Zaporozhian Cossacks to Sultan Mehmed IV of the Ottoman Empire
Ilya Repin, 1880-18091

Perkeleen Temppeli jatkaa jo 1100 -luvulla keksittyä ja suureen suosioon noussutta Paholaisen kirjeopistoa, joka on toiminut Euroopassa paitsi uskonnollispoliittisten tahojen kritisoinnin lähteenä, myös tarjonnut kieroa viihdettä rahvaalle kansalle. Näitä Paholaisen nimissä kirjoitettuja kirjeitä yhdistää kiehtova karnaalius ja makaaberi karnevalismi; Piispoja ja paaveja on kehuttu mitä ansioikkaimmiksi harhaopin levittäjiksi, kadotuksen maanpäällisiksi airueiksi ja heidän todellinen herransa Saatana on ottanut asiakseen lähestyä kirjeitse näitä Helvetin palvelijoita. Kritiikin kohteelle on lisäksi annettu saatanallisen viisauden hedelmiä ja kehotuksia jatkaa pahuuden vallan asian ajamista vielä röyhkeämmillä ylilyönneillä ja alhaisuuden levittämisellä. Tämä kirjallinen traditio on osa elävää kulttuuriamme jota rakkaudella vaalimme.

Osana omaa aktiivista vaikuttamistamme ja osallisuuttamme yhteiskunnalliseen vuoropuheluun Perkeleen Temppeli lähettää avoimia kirjeitä uskonnollisille tekopyhimyksille ja valheellisen hengellisyyden myyjille, sekä niille poliittisille toimijoille, jotka työskentelevät meille tärkeiden teemojen äärellä. Pyrimme edistämään rationaalista lainsäädäntöä ja humanistisia arvoja, osoittamaan kiusallisia epäkohtia ja herättämään yhteiskunnallista keskustelua.

Saatanallisen kulttuurin kirjo on laaja ja pitää sisällään teologiaa ja filosofiaa, eeppistä runoutta, kaskuja ja kansansatuja, musiikkia ja elokuvia. Saatana viettelee taiteilijoita luovuuden muusana, kiihottaa kiellettynä aiheena ja puhuttelee ihmistä tavalla, jota etäiset jumalat voivat vain kadehtia. Saatanaa on kuvattu vallankumouksellisena vapaustaistelijana, ovelana ja salakavalana herrasmiehenä, samaistuttavana ja poloisena kanssaeläjänä sekä arvaamattomana ja julmana kaikelle olevaiselle kaikin tavoin haitallisena tuonpuoleisena ruhtinaana.

Paholaista on käytetty poliittisena toiseuttamisen välineenä, jonka avulla on paitsi epäinhimillistetty toisinajattelijoita myös oikeutettu systemaattisen murhan mentaliteettia. Kristikunnan historia on täynnä syrjintää ja vainoja vääräoppisia, noitia, juutalaisia, pakanoita, naisia sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. Kun Saatanan on uskoteltu aktiivisesti toimivan jokaisen muutoksen tuulen puhaltajana ja kristillisen kulttuuriperimän uhmaajana, ei liene ihme, että me demonisoidut marginaaliryhmät niin helposti löydämme arvomme juuri tuon ikuisen kapinallisen siipien suojasta.

Satanistit voivat löytää kosolti innoitetta Saatanallisesta kulttuurihistoriasta ja sitä hyväksikäyttäen ruokkia vihan ahnaita polttomoottoreita käydessään sotaan sallimusta vastaan. Siinä missä tuo myyttien Perkele asettuu uhmaamaan Taivaallista despoottia, autoritäärisyyden ja dogmatiikan mustasukkaista personifikaatiota, joudumme me todellisessa maailmassa elävät kapinalliset ampumaan omat palavat nuolemme yhteiskunnan rakenteellisiin epäkohtiin, sylkemään kirouksemme kohti poliittisia päättäjiä ja kyseenalaistamaan kaikki totutut normit, joiden varjolla ihmistä alistetaan tottelevaisuuden ikeen alle – kyntämään kärsimyksen routaista maaperää tottelevaisena orjana riistoherrain hyväksi.

Olkoon Titivillus suojelusdemonimme ja kuljettakoon hän kynäämme. Antakoon tuo Hornan ylin syntien kirjanpitäjä meille viisautta sanoissa ja teoissa, jottei yksikään salainen erhe jäisi meiltä huomaamatta. Kiidätä viestimme läpi maanpiirin valtakuntien vapaan tuulen nopeudella ja kuiski irstauden ilosanomaa jokaisen korvan kuultavaksi.

In nomine dei nostri satanas luciferi excelsi!

Virgin of Mercy
Diego de la Cruz, c.~ 1485