Kategoriat
Yleinen

Saatanallisen valtakunnan työn hyväksi, Päivin ja öin!

Kirje koristeltiin asiaankuuluvin kierrätyspaperein.

Mediatiedote 24.09.21.

Tämän maailmanajan hallitsija, kahlitsemattoman tuulen ruhtinas, הֵילֵל בֶּן-שָׁחַר, Lucifer Valonkantaja, joka myös Saatanana ja Perkeleenä tunnetaan – – tervehtii ahkeria alamaisiaan ja nöyriä palvelijoitaan, jotka väsymättä ja lannistumatta työskentelevät päivin ja öin Pimeyden Ruhtinaan valtakunnan hyväksi – – Päivi Räsänen, Santeri Marjokorpi sekä Sanan- ja uskonnonvapaus ry.

Suuri saatanallinen kiitos kuuluu teille lahjakkaan ansioitumisenne johdosta seuraavissa asioissa; ensiksi olette tehokkaasti vauhdittaneet kristikunnan perikatoa, saattaneet Kristuksen ristin pilkan kohteeksi ja kiihottaneet kansakunnat vihaamaan Jumalaa. Toiseksi kristillisen mytologian tulkintanne ja jääräpäinen pidättäytymisenne raamatun sanomassa on raivannut vanhentuneet ja keinotekoiset perhearvot pois hillitsemättömän himokkuuden tieltä. Hurskailla sanoilla ja teoillanne olette tulleet edistäneeksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhteiskunnallisia oikeuksia. Aborttioikeuden ajamisessa olette myös ansioituneet ja vauhdittaneet lääketieteellisen sikiölihamyllyn pyöritystä. Vielä keskeiseksi ansioksenne luemme kykynne kovaäänisesti puolustaa omaa vakaumustanne, kuin sika paskansa lemua.

Nämä ovat ne henkenne mädät hedelmät, joiden käymisestä hillittömyyden ja himokkuuden Herra panee oluensa! Tehkää tilaa rukiiselle Perkeleelle! Pohjahiivojen ja katkeruuden kiihottamalle viinapirulle, jonka ote tästä kalsarikännisestä kansasta ulottuu sukupolvien taa!

Katsokaa kauhulla ja langetkaa polvillenne, sillä näin tuo Muinainen Kyy nyt käyttää tekojanne hyväkseen! Pidättäytyessänne uljaina raamatun ikiaikaisen ja muuttumattoman sanoman puolustajina olette paljastaneet Ialdabaothin, tuon julman demiurkin, todellisen luonteen. Liian auliisti ovatkin kristityt unohtaneet vanhan testamentin hirmuhallitsijan ja despoottisen tyrannin! Teidän ansiostanne kummastuneet kansat kaikkialla nostavat pölyttyneet ja madonsyömät raamatut kätköistään ja saavat itse lukea Jumalan hirmuteoista sekä sadistisesta tahdosta. Onhan tuo hirvittävä jumalan kuvatus vitsausten ja tulvien lähettäjä, sodan ja kansanmurhien masinoitsija ja ikuisen Helvetin kärsimyksillä itseään tyydyttävä sadistinen tyranni. Noilta sivuilta paatuneinkin tapakristitty ymmärtää tuon kivikautisen kammotuksen verenhimoisen olemuksen – ja viskaa pyhät tekstit tunkiolle muun saastan keskelle! Tuskinpa saa kirkko enää kymmenyksiään, kun kokonaisen kansakunnan viha näin saadaan kiihotettua Jumalan sanaa vastaan.

Turhaan pärskii kristillinen propagandakoneisto pyrkiessään muokkaamaan mielikuvia Jumalasta ja pyhästä seurakunnasta positiivisena ja inklusiivisena tahona, jonka korkein käsky olisi rakkaus. Onneksemme te olette uhranneet oman häveliäisyytenne ja hyökänneet haavoittuvimpia ihmisryhmiä vastaan koko Jumalan sotavarustuksella. Olette ylläpitäneet konkistadorien, inkvisition, uskonsotien ja noitarovioiden pyhää perinnettä ja paljastaneet kristinuskon tradition mädäntyneen ytimen kaikkien kauhistukseksi. Olette nostaneet omat uskomuksenne muiden hyvinvointia tärkeämmäksi ja suojautuneet sanan- ja uskonnonvapauden turviin. Ihmiset näkevät työnne halpamaisuuden ja teitä vastaan hyökkäävät, mutta te seisotte uskossanne lujina, järkähtämättöminä monoliitteina kaikkea järkeä ja myötätuntoa uhmaten. Vaikka saatatte itsenne tällä tavoin häpeään ja uskomuksenne pilkan kohteeksi, on Herramme Saatana nähnyt hengellisen työnne hedelmät ja huomannut ne syntisen mehukkaiksi. Sillä mitä enemmän hyökkäätte humanistisia arvoja vastaan, sitä vankemmin ihmiset puolustavat oikeuttaan arvokkaaseen elämään.

Valtioiden ja oppisuuntien rajat ylittävässä ekumeenisuudessanne olette ohittaneet merkityksettömät ja triviaalit teologiset kysymykset sakramenteista ja pelastuksesta – niiden pohtiminen onkin jonninjoutavaa älyllistä autoerotiikkaa joka soveltuu vain palavauskoisuutensa kylmettäneille teologeille, kaiken maailman dosenteille ja
muille lakihenkisille fariseuksille. Kuka vain suullaan vastustaa aborttia ja sydämessään inhoaa homoja on totisesti osa uutta liittoanne! Kauniisti murtavat yhdessä leipää konservatiivikristitty ja uusfasisti, he ovat tulleet yhdeksi lihapullaksi. Sillä eihän ihminen voi palvella kahta herraa; joko hän alistuu Jumalan tottelevaisena orjana ihmiskunnan viholliseksi, tai liittoutuu Saatanan kanssa puolustamaan ihmisarvoa. Löytyyhän ekumeenisesta seurakunnastanne kristillisnationalistien kuoro, rokotevastustajien rivistöt, litteän maan evankelistat, kreationistien oppi-isät ja salaliittojen teologit. Esimerkillisiä pyhimyksiä etsitte Unkarin, Puolan ja Venäjän regressiivisistä ja repressiivisestä politiikasta; suutelette autoritääristen fasistinilkkien nahkasaappaita ja kuivaatte niiltä kiimaisen sortajan ejakulaatin hiuksillanne. Aivopesukaste on ainoa sakramenttinne, perinteisten perhearvojen armolahja.

Kenties Jeesuslapsi saa syytä parkua, mutta me Hornan henget nauramme riemulla! Nyt kun te elämän ehtoopuolella odottelette taivaan autuutta, käymme me työhön uuden sekulaarin järjestelmän siemeniä hautakummullenne kylväen. Teidän ansiostamme on meillä nyt parahin tilaisuus vääntää Jumalan tutkimattomat tiet umpisolmuun, sekä petoksin ja salajuonin kääntää kaikki päälaelleen. Hyvin vähän tarvitsee kenenkään osoittaa uskomustenne tai vakaumustenne järjettömyyttä, kun omatoimisesti olette itse pukeutuneet narreiksi ja viihdyttäneet yleisöä alatyylisellä sirkusviihteellänne, saattaen koko kristillisen tradition pilkan kohteeksi. Niin metsä vastaa kuin sille huudetaan, kuuluu sanonta; Saarnatkaa siis tulikivenkatkuista sanomaanne lakkaamatta ja me syntiset vastaamme siihen kaikuna aina uusin rienauksin. Saatte harjoittaa toisenkin posken kääntämistä ja vihamiestenne puolesta rukoilemista. Te markkinoitte Helvetin kärsimystä Jumalan sanalla – me tarjoamme hyväksyntää, tukea ja apua Saatanan nimissä. Jumala on kuollut ja te olette hänet murhanneet – mutta Saatana elää ja voi hyvin!

Ihmisen ymmärrys itsestään ja maailmasta ympärillään on kehittynyt suuresti muinaisista ja taikauskoisista ajoista. Olemme oppineet ymmärtämään ihmiselon moninaisuutta ja jopa juhlimaan keskinäistä erilaisuuttamme. Tieteellisen maailmankuvan kehittyessä olemme saaneet iloksemme huomata seksuaali- ja sukupuolikirjon olevan uljas kuin mittaamattoman kirkas sateenkaari. Empatialla kohtaammekin nyt toinen toistamme, emmekä pidä ihmiselle luonnollista käyttäytymistä syntinä, häpeänä, rappiollisuutena tai alhaisuutena. Me korjaamme vanhojen oppien erheet ja säädämme yhteiskunnan lait vastaamaan parasta saatavilla olevaa tietoa. LHBTQIA+ ihmiset ovat osa tasa-arvoista yhteiskuntaa, eivätkä he ansaitse osakseen halpamaista vihapuhetta saarnastuolista tai eduskunnasta. Toimillannanne olette innoittaneet meitä laskemaan sydämemme Saatanan nahkasiipien suojaan ja käymään sotaan sallimusta vastaan. Me suojaamme toisiamme kristittyjen palavilta myrkkynuolilta ja hyökkäyksistänne provosoituneina varmistamme jokaisen ihmisen vapauden elää tahtonsa mukaista elämää ja oikeuden keholliseen itsemääräämisoikeuteen.

Kristillisinä käärmeöljykauppiaina olette toistaneet vanhaa valhetta ihmisen synnynnäisestä kelvottomuudesta, perisynnin palkasta, jotta voisitte pelkoja lievittämään myydä Jeesusta lumelääkkeeksi. Uskonnollisessa hurmoksessanne olette kuitenkin paljastaneet teologisen pyramidihuijauksen! Meillä ei ole mitään syytä uskoa syntiinlankeemusmyyttiin tai hyväksyä moraalitonta sijaiskärsijänarratiivia, emmekä kelpuuta kutsua Taivaan autuuteen – pitäkää hyvänänne moinen niljakas roska! Epäkohteliaasti kieltäydymme kuvottavasta uskonnostanne ja sen kieroutuneesta ihmiskäsityksestä mielipuolisen luojajumalan sylkykuppina. Ihmisinä me olemme eriskummallisia ja erehtyväisiä olentoja, täynnä ihmetystä ja arkuutta, mutta psyko-fyysis-sosiaalisen sekaannuksen tilassakin kauniita ja yksilöllisiä. Ihmistä ei voida eheyttää seksuaali- ja sukupuolikirjavuuden kauneudesta cis-heternormien mukaiseksi, sillä ihminen ei ole synnynnäisesti valuvikainen tai rikkonainen. Satanisteina me hyväksymme ihmisen monenkirjavuudessaan, etsimme ilomme ja autuutemme oman olemassaolomme nautinnosta ja kärttyissästi puolustamme oikeuksiamme aina kun niitä vastaan hyökkätään raamattu kourassa ja koirapilli huulilla.

Koska kaikki tutkimustieto ihmisen seksuaalisuudesta ja sukupuolen moninaisuudesta on vapaasti saatavilla niin akateemisista lähteistä kuin selkokielellä yksinkertaisimmallekin tulkattuna, joudumme vain arvailemaan pahantahtoisuutenne motiiveja. Sillä te joko tiedätte, tai teidän tulisi tietää sanojenne ja tekojenne aiheuttamat vahingolliset seuraukset ihmisille – tai lähimmäisellenne, jos piittaisimme Nasaretilaisen sanoista. Kenties teillä on sielu poikittain, tai luonteenne jumittunut vittumaiseen asentoon – tai kenties voimme suunnata epäilyksemme dogmaattiseen ja autoritääriseen uskonnontulkintaanne. Se kristinusko, jota te äänekkäästi edustatte, ylösnousee turmion iljetyksenä haitaksi yksilölle ja yhteiskunnalle. Ei ole mitään hirmutekoa, mitään viharikosta tai terrori-iskua, jota kaltaisenne uudestisyntynyt kristitty ei voisi raamattu kädessä poseeraten puolustaa. Onhan sisäisten ristiriitojen ja irvokkaan moraaliton raamattunne täynnä sanktifioituja kansanmurhia, sadistisen Jumalan hurmejuhlaa ja kerrassaan sairaalloista sanomaa siteerattavaksi – raamatusta löytyy siunaus orjakaupan, sotarikosten ja fasistipoliitikkojen tarpeisiin. Raamattu ei ole pyhä kirja – se on kiihkouskovaisten fanaatikkojen käytössä vaarallinen joukkotuhoase, kavala hermomyrkky ja saastainen ruttopaise!

Suurimman kiitoksen olette kuitenkin ansainneet sanan- ja uskonnonvapauden puolustamisella. Vaikka emme voikaan hyväksyä elämäntapaanne ja vihaamme tekojanne, voimme sentään löytää hopeareunuksen tältä pilveltä. Olette raottaneet tulvaportteja uskonnollisen retoriikan ripulille ja rohkaisseet jokaista puhumaan vakaumuksensa mukaisesti; Siksi mekin uskallamme sydämemme kyllyydestä puhua. Vaikka kurkkumme onkin kuin avoin hauta ja syljemme myrkkyä jokaisella tavulla, olemme teiltä oppineet vastustamaan cancel-kulttuuria, emmekä esimerkistänne anna herkkähipiäisten ammattiloukkaantujien sensuroida vapaata sanaamme. Sillä olemmehan me lain edessä tasa-arvoisia ja samat oikeudet ulottuvat kaikkiin. Uskomme vakaasti sieluttomuutemme syvyyksissä teidän ilahtuvan tästä avoimesta kirjeestä, sillä palvelemmehan me kaikki samaa Saatanaa ja hänen helvetillisiä tarkoitusperiään. Teidän ansiostanne uskallamme julkisesti yhdessä kirota impotenttia Jumalaa, ivata surkeaa Kristusta ja pilkata pyhää henkeä joka pinttyneen lemun tavoin leijailee ihmisten riesana maailmassa – näin velvoittaa meitä syvä henkilökohtainen vakaumuksemme.

Kiitos siis teistä jokaiselle, ulkokultaisimmat farisealaiset, omaa kruunuanne kiimassa kiillottavat mukamarttyyrit. Iskiessänne yhä uusia nauloja velton valemessiaan lahoavaan lihaan, ovat Hänen kasvonsa vääristyneet vastenmieliseen irvistelyyn. Avaa silmäsi ja näe! Jumala ei siedä syntiä edessään ja jo katuu luomistyötään – Valmistakaa enkeljoukot pieremään pasuunaan, tuomion hetki on jo käsillä! Jeesus tulee taivaista tulisilla rattailla, laupias paimen lentävällä lautasella – pilvessä ja pilven päällä! Kädessään hän heristää fallistista valtikkaa, ympärileikattu peitsi kohoaa ja marttyyrien verellä liukastettua taikasauva heilahtaa! Te olette paljastaneet jumalkeisarin alastomuuden ja sille me voimme nyt yhdessä nauraa ja ivaten pilkata! Jumala ei olekaan rakkaus, hänhän on alastomuudessaan mustasukkainen sadisti, ikuisen kärsimyksen tuoja, anteeksiantamaton misantrooppi ja lapsiaan kiduttava hirvitys! Me abortoimme lapsen uskon mielemme kohdunseinämästä kuin syöpäkasvaimen ja oksennamme hänet inhoten suustamme. Olkoon Jeesus kirottu!

Tämän Saatanallisen ilmestyksen on profetiana sanellut itsensä hänen helvetillinen majesteettinsa, tämän maailmanajan ruhtinas ja valheiden isä, Saatana — yhdessä irvokkaan hovinsa Leegioiden kanssa; Perkeleen Temppelin yhteisö, epäpyhäin seurakunnan epäpyhäin yhteys, Ecclesia Satanica, kadotuksen kakofoninen lapsikuoro, intersektionaalinen perverssien pandemonium ja sateenkaarevien syntiinlangenneiden monenkirjava sekametelisoppa — Ylöskirjannut ja muistiin tarkasti pannut Hornan ylin syntien kirjanpitäjä & kirjoitusvirheiden suojelusdemoni Titivillus. Kirjeen lähettänyt yhteyshenkilönne sieluttomuuden asioissa Henri Hiljander, Perkeleen Temppelin Harhaanjohtaja ja Toverinne Lankeemuksessa.

The Whore of Babylon
-William Blake, 1809

Tekijä Vulgarion

Harhaanjohtaja yrityksessä Perkeleen Temppeli

2 vastausta aiheeseen “Saatanallisen valtakunnan työn hyväksi, Päivin ja öin!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s